قالب وردپرس درنا توس

آموزش
فوت و فن
فروش
...

بازاریابان
پنل ممبر فالوور
لاین استور
...

دوره اینستاگرام مارکتینگ
ویدئو + پی دی اف + پاورپوینت

آموزش
نمایندگی پنل ممبر و فالور
لاین استور

دوره
کانال داری حرفه ای
لاین استور
...

آموزش
محتوا گذاری
در سایت
وردپرسی

دوره تخصصی sms مارکتینگ + آموزش نمایندگان سامانه پیامک لاین استور

خانه / پنل ممبر و فالور / آشنایی با ویژگی Favorites در اینستاگرام
ویژگی Favorite اینستاگرام

آشنایی با ویژگی Favorites در اینستاگرام

 

برنامه ی اینستاگرام امروزه در فضای مجازی سر‌ و صدای زیادی را به راه انداخته است.
این اپلیکیشن ویژگی های فراوانی دارد که نظر هر کاربری را جلب میکند.

یکی از این ویژگی ها Favorites است که به افراد این امکان را میدهد تا پست هایی را که دوست ندارند عموم کاربران آن را ببینند،برای تعداد خاصی از مخاطبان خود ارسال کنند.

در Favorites امکان اشتراک گذاری پست های بیشتر در گروه هایی از مخاطبان وجود دارد.
قصد اینستاگرام از این ویژگی،این است که وضعیت لیست های دوستان خود را بهتر کند و‌ کاربران را تشویق میکند تا پست های بیشتری را به اشتراک بگذارند و نظارت بیشتری به مخاطبین خود داشته باشند.

 

چندین نسخه وجود دارد که این قابلیت را برای شما فراهم میکند که در این صورت اکانت های شخصی شما فقط توسط افراد کمی دنبال میشوند و ‌کاربران میتوانند بعد از متوجه شدن این موضوع،عکس های به اشتراک گذاشته شده توسط آنها را حذف ‌کنند.
میتوان گفت هر دو روش معایب خود را دارند.

 

ویژگی Favorites این امکان را به کاربران خود میدهد تا لیستی محدود از دوستان خود تشکیل داده و هر زمان که میخواهند این لیست را ویرایش‌ کنند.

 

مطالب خواندنی : افزایش درامد با تبلیغات در اینستاگرام

 

زمانی که شما‌ پست یا استوری خاصی را در پیج شخصی خود قرار میدهید،گزینه ‌هایی برای شما نمایش داده میشود که به وسیله ی آن میتوانید پست یا استوری خود را فقط برای افرادی که در لیست Favorites شما قرار دارند،ارسال کنید.

 

پست هایی که فقط برای افراد عضو Favorites نمایش داده شده اند،با رنگ سبز در بالای‌ آنها مشخص میشوند.
توجه داشته باشید که در‌ قسمت پروفایل شما و در بخش Favorites پست های ارسال شده ی شما با یک ستاره مشخص شده اند.

 

مخاطبان متوجه ی اضافه شدن یا حذف شدن از بخش Favorites نمیشوند و فقط زمانی که پست های دارای برچسب را مشاهده میکنند متوجه میشوند که آیا جزو لیست هستند یا خیر.
زمانی که شخصی از لیست حذف شود،امکان دسترسی او به پست های خصوصی مسدود میشود و نمیتواند برای اضافه شدن خود درخواستی را ارائه دهد.

توجه داشته باشید که در‌ مورد افزودن تعداد افراد‌ به لیست Favorites هم هیچ محدودیتی وجود ندارد.

 

درباره ی تبلیغات انبوه تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام

تبلیغات در تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام تبلیغات در گروه های تبلیغات انبوه

مطلب پیشنهادی

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا سلام و درود فراوان به همراهان عزیز  muads.com در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.