قالب وردپرس درنا توس
خانه / پنل ممبر و فالور / نحوه اشتراک گذاری مجدد تصاویر در اینستاگرام

نحوه اشتراک گذاری مجدد تصاویر در اینستاگرام

همانطور که میدانید یکی از محبوب ترین و پرقدرت ترین شبکه های اجتماعی اینستاگرام است و در استفاده از آن ترفند هایی وجود دارد. در این مقاله نحوه پست گذاری مجدد میپردازیم . برای بارگذاری عکس ها یا ویدئوهای دیگران و خودتان،میتوانید از برنامه ها کمک بگیرید.

سه برنامه ی اصلی برای بارگذاری مجدد پست ها در اینستاگرام:

۱. InstaRepost
۲. Buffer
۳. Clear the confusion

تمام این برنامه ها در گوگل پلی و اپ استور موجود میباشد.

 

اشتراک گذاری مجدد استوری در اینستاگرام:

۱. ابتدا برنامه را دانلود کرده و نصب کنید.

۲. عکس یا ویدئو را برای بارگذاری مجدد انتخاب کنید.

۳. با ضربه زدن روی منوی سه نقطه ای و انتخاب گزینه ی URL,Share URL را کپی‌ کنید.

۴. در ‌قسمت آخر برنامه بارگذاری مجدد پست اینستاگرام باز میشود و شما میتوانید پست مورد نظر را پیدا کنید.

تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که بر روی نماد فلش کلیک کنید و گزینه ی Copy to Instagram را‌ انتخاب کرده و در نهایت با ویرایش پست،دوباره به اشتراک بگذارید و آن را در اینستاگرام دوباره دریافت کنید.

 

آموزش ارسال مجدد پست ها در اینستاگرام:

۱. ابتدا با‌‌ اعتبار Instagram خود به برنامه دسترسی پیدا کنید.

۲. از طریق InstaRepost پست مورد نظر را انتخاب کنید.

۳. گزینه ی Repost را برای ذخیره و دریافت پست مورد نظر انتخاب کنید.

۴. فیلتر های لازم را اضافه و ‌سپس آن را پست کنید.

همینطور شما میتوانید به سادگی از وب سایت DownloadGram استفاده کنید.
در برنامه URL مربوط به پست خاص را در برنامه کپی کنید.
سپس گزینه ی دانلود را انتخاب کنید و ویدئو یا عکس بر روی دستگاه شما ذخیره میشود.

درباره ی تبلیغات انبوه تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام

تبلیغات در تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام تبلیغات در گروه های تبلیغات انبوه

مطلب پیشنهادی

کسب درآمد از اینستاگرام

کسب درآمد از اینستاگرام به چه صورت می باشد؟

  امروزه کسب درآمد از صفحه های مجازی روشی است که بسیاری از آن استفاده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.