چطور دایرکت بخونیم که طرف نفهمه How to read directly so that our audience does not understand

۰
(۰)

How to read directly so that our audience does not understand

In this article, we will teach you how to enable the restrict feature, which allows you to view direct messages without sinning.

What is the restrict feature on Instagram?

The word restrict means to restrict, and this feature is used on Instagram to restrict the IDs of others.

Sometimes, for whatever reason, you may not want that person to notice when you see a message, and in fact secretly post your messages directly.

Using the restrict feature that has been added in recent Instagram updates, you can view messages in direct without syncing.

Three important restrict features

۱٫ When a person who is restricted leaves a comment for you. That comment will only be displayed for you and the person, and others will not be notified of that comment.

۲٫ In addition to the previous case, when someone is on your restrict list, they will never know when you were online.

۳٫ When the restricted person gives you a message, that message will appear in the Requests section for you, and when you read the message, that person will no longer notice and will not eat.

Activate the restrict feature

To read the direct private message, enter the Instagram search section and search for the ID of the person you want.

Select the account of the person and hit the top three dots on the right and select the restrict option.

Finally, in the next page that opens for you, click the Restrict Account option

Then go to your direct section and you will see the message of the person in question has been transferred to the Request section and you can easily read it without noticing.

چطور دایرکت بخونیم که  مخاطبمون نفهمه

در این مقاله به شما فعال کردن قابلیت restrict را که باعث میشود دایرکت ها را بدون سین کردن مشاهده کنید به شما آموزش میدهیم.

قابلیت restrict در اینستاگرام چیست؟

کلمه restrict به معنای محدود کردن است و این قابلیت در اینستاگرام برای محدود آی دی دیگران استفاده میشود.

ممکن است گاهی اوقات شما به هر دلیلی دوست نداشته باشید که وقتی پیام فردی را مشاهده میکنید، آن فرد متوجه شود و در حقیقت به صورت مخفیانه پیام های خودتان را در دایرکت سین کنید.

با استفاده از قابلیت restrict یا همان محدود کردن که در آپدیت های اخیر اینستاگرام اضافه شده است شما میتوانید پیام های موجود در دایرکت را بدون سین کردن مشاهده کنید.

سه ویژگی مهم restrict

  1. وقتی فردی که restrict شده کامنتی برای شما بگذارد. آن کامنت فقط برای شما و خود آن فرد نمایش داده میشود و دیگران از کامنت او مطلع نمیشوند.
  2. در کنار مورد قبلی، وقتی فردی در لیست restrict شما قرار دارد هیچوقت متوجه نمیشود که شما چه زمانی آنلاین بوده اید.
  3. وقتی فرد restrict شده به شما پیامی بدهد آن پیام در قسمت Requests  برای شما ظاهر میشود و وقتی شما پیام را بخوانید دیگر آن فرد متوجه نمیشود و سین نمیخورد.

فعال سازی قابلیت restrict

برای اینکه پیام خصوصی دایرکت را بخوانیم وارد بخش سرچ اینستاگرام شوید و آی دی فردی که میخواهید را جستجو کنید.

اکانت فرد مورد نظر را انتخاب کنید و سه نقطه بالا سمت راست را بزنید و گزینه restrict را انتخاب کنید.

و در نهایت در صفحه بعدی که برای شما باز می شود گزینه Restrict Account را بزنید

سپس به قسمت دایرکت های خود رفته میبینید پیام فرد مورد نظر به بخش Request  ها منقل شده و به راحتی آنرا میخوانید بدون آنکه متوجه شود.

😊😊 اگر لذت بردین و مفید بود لطفا از راست به چپ ستاره دهید ✌️✌️

  • ۱
  • ۲
  • ۳
  • ۴
  • ۵

#مجید_درویش_زاده #لاین_استور#استارتاپونه
درویش زادهDarvishzade
پنل ممبر فالوور
خرید ممبر

درباره‌ی پشتیبان پنل ممبر و فالور نمایندگی پنل ممبر و فالور

همچنین ببینید

خرید ممبر تلگرام پلی به سمت موفقیت در تلگرام

۰ (۰) خرید ممبر تلگرام پلی به سوی موفقیت برای کسب و کارها در تلگرام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *