قالب وردپرس درنا توس

آموزش
فوت و فن
فروش
...

بازاریابان
پنل ممبر فالوور
لاین استور
...

دوره اینستاگرام مارکتینگ
ویدئو + پی دی اف + پاورپوینت

آموزش
نمایندگی پنل ممبر و فالور
لاین استور

دوره
کانال داری حرفه ای
لاین استور
...

آموزش
محتوا گذاری
در سایت
وردپرسی

دوره تخصصی sms مارکتینگ + آموزش نمایندگان سامانه پیامک لاین استور

خانه / پنل ممبر و فالور / چگونه متوجه شویم در واتس اپ شخصی مارا بلاک کرده است؟
چگونه متوجه شویم در واتس اپ شخصی مارا بلاک کرده است؟

چگونه متوجه شویم در واتس اپ شخصی مارا بلاک کرده است؟

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در واتس اپ توسط شخصی بلاک شوید.
در‌ این صورت شما دیگر ‌نمیتوانید هیچ گونه ارتباطی با شخص مورد نظر برقرار کنید‌ و‌ شما با‌ ارسال پیام هایی که هرگز به مقصد‌ نمیرسد،زمان خود را هدر میدهید.

با توجه به سیاست های حریم خصوصی واتس اپ،شما هرگز در جریان مسدود شدن خود قرار نخواهید گرفت و باید خودتان جست و جو هایی را در این جهت انجام دهید تا حقیقت را بفهمید.

۵ نشانه برای فهمیدن بلاک شدن شما وجود دارد که در ادامه برای شما شرح میدهیم.

 

۱. آخرین بازدید

به قسمت پروفایل شخص مورد نظر رفته و زیر اسم کاربری ، آخرین بازدید او را چک کنید.
اگر این کاربر شما را بلاک کرده باشد،شما هیچ اطلاعاتی را درباره ی آنلاین بودن او نخواهید داشت.
اما ممکن است به وسیله ی تنظیمات آخرین بازدید خود را مخفی کرده باشد؛پس این روش کاملا جواب نمیدهد.

 

۲. تصویر پروفایل

اگر تصویر پروفایل فرد مورد نظر بعد از یک مدت طولانی به بروزرسانی نشده باشد،این نشان دهنده ی این است که شما بلاک شدید.
افراد بلاک شده نمیتوانند تغییرات مربوط به پروفایل شخص را بررسی کنند.

 

مطالب خواندنی : آموزش گام به گام ساخت آیدی در واتس اپ

 

۳. تماس بگیرید

با فرد مورد نظر تماس برقرار کنید.
اگر نتیجه ای دریافت نشد،نشان دهنده ی این است که شما توسط فرد مورد نظر بلاک شده اید.

 

وضعیت آنلاین بودن در واتس اپ

۴. تایید دریافت پیام

یک علامت تیک کنار پیام شما نشان دهنده ی ارسال نشدن پیام و دو علامت تیک نشان دهنده ی ارسال شدن پیام شماست و علامت آبی نشان دهنده ی خوانده شدن پیام شماست.
اگر فرد شما را بلاک کرده باشد ، شما فقط یک علامت خاکستری در کنار پیامتان مشاهده میکنید.

 

۵. به گروه دعوت کنید

اگر شما بلاک شده باشید ، نمیتوانید فرد مورد نظر را در‌ گروهی عضو کنید.
یک گروه بزنید و سپس کاربر را به آن دعوت کنید؛اگر با پیام خطا روبرو شدید نشان دهنده ی این است که شما بلاک شده اید.

شما میتوانید برای فهمیدن اینکه بلاک شدید،از نشانه های بالا استفاده کنید.
اگر در هر ۵ گزینه جواب شما منفی بوده است،باید گفت که به احتمال زیاد شما بلاک شده اید.

 

درباره ی تبلیغات انبوه تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام

تبلیغات در تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام تبلیغات در گروه های تبلیغات انبوه

مطلب پیشنهادی

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا

افزایش لایک ویژه اینستاگرام سرعت بالا سلام و درود فراوان به همراهان عزیز  muads.com در این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.