خانه / مقالات دیجیتال مارکتینگ / مقالات شبکه های اجتماعی / مدیریت رسانه های اجتماعی-قسمت دوم
مدیریت رسانه های اجتماعی قسمت دوم در آژانس دیجیتال مارکتینگ MUADS

مدیریت رسانه های اجتماعی-قسمت دوم

شیوه مدیریت رسانه های اجتماعی

در طی سال های گذشته، رسانه های اجتماعی نقش اساسی را در استراتژی های بازاریابی تجاری ایفا کرده اند. شرکت ها با بهره مندی از رسانه های اجتماعی قادر به ارائه خدمات مشتریان، نظرسنجی در مورد محصولات جدید، کنترل رقبا و برقراری ارتباطات با بازار مورد نظرشان گشته اند.

به علاوه، بهره مندی از رسانه های اجتماعی موجب تسهیل و برقراری فرصت هایی از قبیل ایجاد ارتباط با مخاطبان و وفاداری در مشتریان گشته است. از این رو، بدون شک، حضور مستمر در این گونه از رسانه ها، سود تجاری بسیاری را با خود به همراه خواهد آورد. با آقای تبلیغات همراه باشید.

مدیریت رسانه های اجتماعی نسبت به فردی که مسئولیت اش را به عهده می گیرد، تغییرمی کند .ممکن است در شرکتی، افرادی که مدیریت ارائه خدمات مشتریان و ارائه راه حل ها را به عهده دارند، مسئول مدیریت رسانه های اجتماعی نیز باشند. به عبارت دیگر، این مسئولان تولید محتوا نموده، به انجام طراحی های گرافیکی پرداخته، به رتبه SEO افزوده و همچنین به تجزیه و تحلیل اطلاعات می پردازند.

لازم به ذکر است که شرح وظایف مدیران رسانه های اجتماعی در شرکت های گوناگون متفاوت است. ولی به طور کل، بر آورده نمودن نیازهای اساسی در مدیریت رسانه های اجتماعی جزو وظایف آن ها شمرده می شوند، برای مثال این گونه افراد بروز رسانی های لازم را انجام می دهند. به عبارت دیگر، این مدیران می بایست به چگونگی بهینه سازی محتواهای گوناگون اشراف داشته ، توانایی لازم جهت تجزیه و تحلیل محتوا را داشته باشند و همچنین در جذب مشتری نیز خبره باشند.

علاوه بر این ،لازم است مدیران رسانه های اجتماعی انعطاف پذیر بوده و به هنگام وقوع رخدادهای ناگوار، خونسردی خود را حفظ نمایند و قادر به حل بحران باشند. مهارت های ارتباطی مناسب بسیار حائز اهمیت اند و این گونه از مدیران باید درک صحیحی از SEO داشته باشند ، به چگونگی یافت و تولید محتواهای متحیر کننده اشراف داشته و همچنین قادر به تصمیم گیری های سریع باشند. با آقای تبلیغات همراه باشید.

نکته مهم آن است که این دسته از مدیران در تمام روز، می بایست که به ارسال محتوا پرداخته و اطلاعات را به روز رسانی کنند .چرا که این شغل تنها به ساعات کاری ۹ ساعته و مکان کاری مشخص محدود نمی شود. به طور کل می توان اظهار داشت که مدیران رسانه های اجتماعی برتر دارای ویژگی های مشترک با افراد خلاق، تحلیل گر، اجتماعی، عکاس، طراح گرافیکی، متخصص SEO، نخبه بازاریابی، روانشناس و متخصص ارتباطات هستند.

تیم متشکل از مسئولان رسانه های اجتماعی می بایست قدرت زیادی داشته و قادر به افزایش روند اقتصادی و تجاری شرکت باشند. لازم به ذکر است که نیاز برخی از شرکت ها به گونه ای است، که حضور در تمام بسترهای رسانه های اجتماعی به وضوح حس می شود. با آقای تبلیغات همراه باشید.

علاوه بر این، مسئولان مدیریت رسانه های اجتماعی بسیار منطقی رفتار نموده و روش های مختلفی را در جهت انجام فعالیت هایشان به کار می گیرند. متخصصان در این امر، کاملا نسبت به چگونگی بکارگیری کلمات کلیدی مناسب در جهت جذب بازدیدکنندگان بیشتر اشراف دارند.

به علاوه، افرادی که مسئول امور رسانه های اجتماعی اند، لازم است که برترین محتواها را یافته، با دیگران به اشتراک بگذارند و توانایی تشخیص مناسب ترین محتواها نسبت به مخاطبان مورد نظرشان را داشته باشند. با آقای تبلیغات همراه باشید.

مدیران رسانه های اجتماعی علاقه شدیدی نسبت به تولید و شرکت در جوامع اینترنتی دارند، به درستی تفاوت بین بسترهای موجود در رسانه های اجتماعی را درک می نمایند و نسبت به چگونگی بهره مندی ازاین نوع قابلیت ها آگاه می باشند. لازم به ذکر است که تعداد مخاطبان و رشد صفحات اجتماعی اهمیت بسیاری دارند و تمام مسئولان در جهت تحقق اهداف مذکور می کوشند.

[av_button label=’آموزش پنج میلیون ایرانی از طریق شبکه های اجتماعی و رسانه ها’ link=’manually,https://linestore.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%be%d9%86%d8%ac-%d9%85%db%8c%d9%84%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%b7%d8%b1%db%8c%d9%82-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87-%d9%87%d8%a7/?v=0077289198bb’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes-right-icon’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue8c9′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

به علاوه، مسئولان فعال همواره سعی در تولید و خلق تصاویر ویژه جهت ارسال در اینستاگرام داشته و جهت خلق عنوان های جذاب می کوشند. آنها به گونه ای رسانه های اجتماعی را مدیریت می نمایند که بازاریابی پر ثمر و کسب سود شرکت افزایش یابد.

در نهایت، می توان اظهار داشت که موفقیت مدیران رسانه های اجتماعی، تنها در تجزیه و تحلیل اطلاعات و ارائه گزارش های رسانه ای خلاصه گشته است. این گونه از مسئولان موفق، نیازهای وضعیت تجاری و اقتصادی فعلی را درک نموده و تخصص لازم جهت کسب اهداف را دارند.

همان طور که در قسمت قبل این مقاله مطالعه کردید، مثال هایی در مورد نحوه مدیریت رسانه های اجتماعی توسط چند برند عنوان گردید. حال در قسمت دوم، به این مسئله می پردازیم که اگر این مسئله برای برند شما نیز در زمینه مدیریت رسانه های اجتماعی تان اتفاق بیافتد، چگونه می توانید با این بازخوردهای منفی برخورد کنید.

Image result for ‫نحوه مدیریت رسانه های اجتماعی‬‎

اگر بسیار حساس است، از برند خود دفاع کنید
دفاع کردن و جانب داری از برند خود در مدیریت رسانه های اجتماعی، مسئله ای پذیرفته شده است و حتی می تواند سبب قوی شدن برندتان نیز گردد. دچار این حس نشوید که می بایست عقب نشینی کنید و یا در مقابل انتقادات سکوت نمایید. اگر در مورد مسئله ای که برای شما و برندتان دارای اهمیت است می جنگید و قصد دارید تا صدای برندتان و طرز تفکرتان را در این مورد بیان کنید، عقب نشینی نکنید. در واقع با این عمل در مدیریت رسانه های اجتماعی خود از طرز تفکرتان و تصمیمی که بر اساس تحقیقات گرفته اید، دفاع می کنید. به این طریق می توانید به نسبت مشتریانی که از دست می دهید، مشتریان بیشتری را جذب کنید.

مهم است که بدانید که چه موقع عکس العمل نشان دهید
برای پشتیبانی کردن از برندتان می بایست بدانید که مسئله ای که در رسانه های اجتماعی تان پیش آمده است تا چه میزان دارای اهمیت می باشد. آیا تغییر یا کمپینی است که شرکت تان به میزان زیادی از آن حمایت می کند؟ برای آن تحقیقات گسترده ای انجام داده است و بر اساس نتایج آن تحقیقات برای برگزاری آن به این نتیجه رسیده است؟ این مسئله را با سایر کارمندان شرکتتان هم در میان گذارید. تصمیم هماهنگی مبنی بر این که چه موقع می بایست وارد این بحث ها در رسانه های اجتماعی شوید و چه موقع می بایست عقب نشینی کنید، اتخاذ کنید. در مورد این که چه مسائل یا ابتکارهایی نیاز به تلاش برای اثبات کردن دارند، تحقیق کنید.

به مشتریان خود پاسخ دهید
رسانه های اجتماعی می بایست ویژگی اجتماعی بودن خود را حفظ کنند، پس به مخاطبان مهم خود که مشتریانی هستند که در بحث های شما مشارکت می کنند، پاسخ دهید. ادب را رعایت کنید و مثبت باشید. گوش کنید. زمانی که مناسب است اطلاعات بیشتری ارائه کنید. در مورد سیاست ها یا مواضع شرکت خود در رسانه های اجتماعی تان شفاف سازی کنید و به روشنی و با رویی گشاده با آن ها ارتباط برقرار کنید. بعضی از مشتریان سوال ها یا نگرانی هایی کاملاً منطقی دارند، پس در پاسخ به آن ها کوشا باشید.

وارد بحث هایی که آغاز یک جنگ هستند، نشوید
در بعضی از مواقع لازم است تا در زمینه مدیریت رسانه های اجتماعی خود از گفت و گو پرهیز کنید. نیازی وجود ندارد تا به صورت شخصی به همه انتقادها پاسخ دهید، به خصوص به انتقادهایی که به روشنی صرفاً جهت آغاز کردن یک جنگ شروع می شوند. بحث هایی وجود دارند که شما نمی توانید هرگز در آن ها پیروز باشید، بنابراین بهتر است که هرگز آن ها را آغاز نکنید. اگر وارد این بحث ها شدید، سعی کنید تا حقایق را عنوان کنید و مراقب نحوه سخن گفتن خود باشید.

به یاد داشته باشید که حمایت کنندگان شما بیشتر از مخالفانتان هستند
اگر در مورد تصمیمی که به تازگی اتخاذ کرده اید و یا فعالیتی که مشغول انجام دادن آن هستید مطمئن هستید و قبل از اجرای آن ها به اندازه کافی تحقیق کرده اید، به یاد داشته باشید که تعداد افرادی که از شما حمایت می کنند نسبت به مخالفانتان بیشتر خواهد بود. تصمیم یا فعالیتی که اشاره شد، می تواند حمایت از یک مسئله اجتماعی یا ایجاد تغییری در محصولات باشد. در مدیریت رسانه های اجتماعی خود، توجه خاصی به افرادی که واقعاً از آن چه که شما انجام می دهید خرسند هستند، داشته باشید. در تمامی مثال هایی که ذکر شد، تعداد کامنت های مثبت بسیار بیشتر از تعداد کامنت های منفی بوده است. پس همواره مشتریان هدف خود را به یاد داشته باشید و با رعایت احترام نسبت به مخالفان تان بدانید که نمی توان همواره نظر مثبت تمامی افراد را جلب کرد.

 

 

کلمات کلیدی : تبلیغات آنلاین تولید محتوا رسانه های اجتماعیشبکه‌های اجتماعی مطلب منتخبمدیریت شبکه های اجتماعی, تبلیغات شبکه های اجتماعی , تبلیغات در شبکه های اجتماعی, انتخاب عکس پروفایل , لینکدین , اینستاگرام , شبکه های اجتماعی تخصصی  , , , , ,  ,   , ,

 

 

 

منابع : مارکت گرافی , آقای تبلیغات

پشتیبانی : 05132727070

درباره ی تبلیغات انبوه تلگرام نرم افزار تبلیغات در گروه های تلگرام

درود من درویش زاده هستم .... فارغ التحصيل مهندسی کامپیوتر(ict) گرایش سیستمهای تحت شبکه، مدتی در زمینه تبلیغات، بازرگانی و فروش فعالیت داشته ام و در حال حاضر بصورت تخصصی بازاریابی اینترنتی و تبلبغات شبکه های اجتماعی را انجام میدهم. با آرزو های خوب

مطلب پیشنهادی

پروموشن یا پروموت در اینستاگرام دقیقا چیست؟

تصور کنید که شما صاحب یک وبسایت هستید و یک صفحه اینستاگرام اختصاصی به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.